For klubbleder, trener og lagleder
Her finner du alle de viktigste stegene for å ta i bruk WAYD for laget eller klubben. Om du har flere spørsmål eller behov for annen type hjelp er det bare å sende oss en melding, så kontakter vi deg så snart som mulig.
Hvordan lage album?

Å lage album i WAYD-appen er enkelt. Ved å trykke på «opprett album» knappen starter det en veiviser med noen trinn du må fullføre. Du velger noen relevante bilder som du antakeligvis allerede har tatt tidligere for albumet ditt, angir albumdetaljer (f.eks. album navn, beskrivelse, forsidebilde..) og et dato intervall for bilder og videoer som lastes opp av andre. Deretter setter du en pris på albumet.

Fremgangsmåte:
  • Velg bilder
  • Angialbum detaljer
  • Album priser
  • Album mål(valgfritt)
  • Dato intervall og publisering
1. Velg bilder
Når du er inne i det nylig opprettede laget ditt, kan du i vårt eksempel «Pioneers2001» trykke på opprett nytt album.
Veiviseren for oppretting av album starter, og det første du må gjøre, er å velge bilder eller videoer for albumet.
2. Angi albumdetaljer
Detaljer om album

Nå er det på tide å angi albumdetaljer.
Begynn med å redigere et forsidebilde hvis du vil endre det. Angi deretter en albumtittel(*obligatorisk) og album beskrivelse. I albumbeskrivelsen kan du forklare litt om albumet du skal lage og innhold du som supportere kan forvente å se i dette albumet.

3. Album priser
Nå kan du se forhåndsdefinerte priser for albumet ditt. Supporterne kan velge mellom gull, sølv og basis medlemsnivå. Denne fanen er for månedlig avgift /abonnementsplan.

Det er også en engangsbetaling som brukere kan velge. Supportere belastes med beløpet for det de velger å kjøpe.
4. Sett mål(valgfritt)
Hva er mål?

Å sette mål kan motivere spillere, ledere og supportere til å gjøre en ekstrainnsats for å hjelpe laget med å nå målet du angir. Med andre ord kan det å sette et mål hjelpe laget ditt med å motivere til å nå det raskere og enklere.

5. Dato intervall og publiser
Hva er dato intervallet for albumet?

NB! Før publisering er det viktig å sjekke "album dato intervall" feltet. Med andre ord kan bare bilder og videoer i dette dato intervallet lastes opp til album.